Klar for juleferie!

Heisann! 

På tide med en liten oppdatering herfra igjen. Nå er jeg ferdig med mitt aller første semester på høyskolen, og to eksamener er unnagjort. Det føles veldig godt! Den siste eksamenen gikk dessverre ikke så bra som jeg håpet, og jeg gruer meg litt til resultatet kommer (kommer om under tre timer faktisk) – men jeg krysser alt jeg har for at jeg iallfall har bestått, hvis ikke blir det en kjedelig start på julen!

Idag har jentene og jeg vært en tur til Ålesund. Vi så litt i butikkene før vi var på Putti Plutti Pott-forestilling. Det er fast tradisjon. Jeg var på forestillingen hvert eneste år når jeg selv var yngre, og nå har vi vært hvert eneste år siden Celine var 2 år. I år fikk de billettene i adventskalenderen, og jeg våknet av jubelen deres i det de åpnet. Det blir liksom ikke jul uten Putti Plutti Pott, og nå kjenner vi alle replikker og sanger så godt at jeg bruker å tulle med at de bare kan ringe oss dersom noen av skuespillerene blir syke!

I år er vi overraskende tidlig ute med alt. Alle julegaver er handlet og pakket inn. Vi har scrappet pakkelapper og små ekstragaver til søskenbarna mine. Julekortene er fikset og de fleste er utlevert. Det eneste vi ikke har startet på enda er vel julebaksten, men vi skal vel rekke det også – tenker jeg. Jeg stresser heldigvis ikke så mye med det, for jeg har vokst opp i en familie som egentlig har vært ganske avslappet forhold til julen. Ingen krise om ikke huset var shinet, og julekaker får man jo kjøpt ferdige også 😉 Vi kommer nok til å bake noen få julekaker likevel, bare for kosens skyld, men syv sorter blir det absolutt ikke.

Nå er det bare 2 uker igjen med jobb, barnehage og skole før hele huset har en uke juleferie. Det blir deilig. Det har vært en hektisk høst, kjenner det tar på med både jobb og studier, så i år gleder jeg meg ekstra mye til juleferien!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC