Gode resultater og nedtelling!

Heisann! 

I forrige blogginnlegg gruet jeg meg fryktelig til å få resultatene fra siste eksamen, men det gikk mye bedre enn forventet. Jeg som var litt redd for at jeg faktisk kunne strøket, fikk faktisk enn B. Det er jeg veldig fornøyd med. At jeg skulle få A og B på de to første eksamenene mine hadde jeg aldri trodd, egentlig hadde jeg ikke trodd at jeg kom til å få en eneste A eller B i løpet av alle fire årene – så jeg må si at jeg er fryktelig fornøyd med resultatet hittil!

Jeg spurte om å få se begrunnelsen for karakteren, siden jeg ble så overrasket og selv følte at jeg hadde gjort det veldig dårlig. Da fikk jeg vite at jeg bare var en liten detalj unna en A. Det er selvfølgelig kjedelig å vite at man er så nærme toppkarakter, men igjen så er B mye mye bedre enn jeg hadde forventet. Så nå tar jeg juleferie med god samvittighet! 🙂

Vi er heldigvis ferdig med det meste nå. Gaver er ferdigkjøpt og innpakket, huset er ryddet og vasket (men må nok ryddes mange ganger igjen før julaften, det rotes like fort til igjen) og juletreet er ferdig pyntet. Tror vi aldri har vært så tidlig ute før. Vi har brutt tradisjonen litt i år og tjuvstartet litt på juletreet. Vanligvis pynter vi alltid på lillejulaften, men i år så skal vi jobbe hele uken, så da tok vi det heller idag 🙂

Bare fem koselige dager igjen på jobb, og så er det klart for jul, juleferie og familiekos!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 • http://www.ohmystars.co.uk Mia

  Gratulerer så mye og godt jobba! Fantastiske karakterer, og så den gode følelsen man får når man ser dem! Håper dere får ei superfin jul!

  • http://mammasilje.no Silje Helén

   Tusen takk 😀 Veldig deilig å være ferdig med et semester, og få mye bedre resultat enn forventet. Det gir iallfall motivasjon til å fortsette! 🙂

 • Astrid

  Gratulerer 😀 Gøy!

  • http://mammasilje.no Silje Helén

   Takk =D

 • Anniken

  Supert resultat da!
  jeg lurer litt på hvor mye du klarer/har tid til å jobbe ved siden av studiene? Har tenkt på det samme selv, men man får jo liksom tusen spørsmål og blir veldig usikker når det er snakk om så mange år ??

  • http://mammasilje.no Silje Helén

   Takk, er fornøyd med det 🙂
   Jeg har stort sett jobbe 100 % de ukene jeg har vært hjemme, med unntak av eksamensinnspurtene – da har jeg tatt en fridag i uken de siste to ukene 🙂 Usikker på hvor mange prosent jeg har jobbet hvis man legger det sammen, dessverre. Men jeg har vært en uke i mnd i Trondheim hele høsten, med unntak av Desember 🙂

   Til våren skal jeg jobbe 80 % etter at jeg er ferdig med 6 ukers praksis i januar/februar.

   • Anniken

    Du må jo virkelig ha stått på, men da er det faktisk mulig å få jobbet en god del ved siden av studiene da og det høres jo perfekt ut! Tusen takk for svar.
    Ønsker dere en fortsatt god jul og et godt nyttår ?

 • Trine

  Så bra at du får det til med jobb og studie. Jeg har søkt arbeidsplassbasert barnehagelærer fra august av. Både gruer og gleder meg. Må være tilknyttet arbeidssted minst 50% og studie 40%. Så blir nok 60% jobb og evt ekstra om det er uker uten forelesning.

  Lykke til videre i studiet.