Vår julaften!

Heisann! 

Håper alle sammen har hatt en fin julefeiring, og at romjulen også blir fin ♥ 

Vi feiret julaften hjemme i år. Tradisjon tro feirer vi annenhvert år hos Kenneths familie, og annenhvert år hjemme hos oss sammen med min familie.

Vi var seks personer til bords, og kokken Kenneth laget nydelig julemiddag. Etter middagen var det endelig tid for det jentene har gledet seg til i mange uker: pakkeåpningen! De fikk som vanlig mye fint og nyttig. De fikk blant annet ullklær, “gavekort” på kino og overnatting hos tanten og onkelen, Marcus og Martinus-bok og hestebøker, fine klær, perler og så videre. Fra oss fikk Celine en xplora-klokke som uten tvil ble kveldens høydepunkt. Lykke har ikke fått sin gave enda, vi hadde tenkt å gi iPad mini, men alle butikkene var tomme. Så hun får heller få en forsinket gave fra oss når den kommer på lager igjen.

Kenneth og jeg fikk en del penger, som kommer veldig godt med nå siden den ene bilen vår må på verksted. Vi har hatt en del problemer med stasjonsvogna og har de siste månedene bare hatt én bil, noe som fungerer veldig dårlig for oss. Så nå er det på tide å få den fikset, slik at vi har hver sin bil igjen! 🙂

Nissebesøk fikk vi også. Jentene snakket mye om at vi år MÅTTE nissen komme, for de har konkludert med at han kommer annenhvert år siden han ikke kom i fjor. Men jeg tror de hadde lagt fra seg den tanken da de så at han hadde vært her om natten og fyllt opp julestrømpene deres, for når nissen kom inn døra så ble de veldig tatt på senga. Ingen av de klarte å få frem et eneste ord. Celine grublet lenge på hvem det kunne være, men hun fant ingen som kunne stemme med størrelse og stemme – så hun konkluderte tilslutt med at det kanskje kunne være en ekte nisse. Lykke var litt skuffet over at han kom inn inngangsdøra og ikke igjennom pipa, men var enig i at det hadde vært dumt om han kom igjennom pipa når Kenneth hadde fyrt sånn i peisen. Nissen hadde med seg to gaver som også falt veldig i smak. En babyborn bigsister-dukke til Lykke og Marcus og Martinus-sengesett til Celine. Helt tydelig at ønskelisten de laget hadde kommet til riktig person!

Nå er vi klare for å nyte romjulen. Vi har fri hele gjengen, bortsett fra noen få timer imorgen kveld/natt da Kenneth skal på jobb i Ålesund. For min del kommer det nok til å gå en del timer til studier og praksisforberedelse, men jeg skal nok få inn mye tid til familiekos også! 🙂

juletre

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC