Hadebra, 2016!

Heisann! 

Nå er vi på årets aller siste dag, og vi er klar for å ønske det nye året velkommen.

2016 har vært et greit år for oss. Det har ikke vært noen veldig store happeninger eller oppturer, men heller ingen alvorlige hendelser eller nedturer – så jeg tror vi skal si oss veldig fornøyd med året 🙂

En liten oppsummering av året: 

Vi startet året med en tur til Oslo og Disney On Ice, noe jentene og jeg hadde drømt om lenge. En veldig fin opplevelse for hele familien!

Vi hadde en herlig påskeferie der hele familien hadde ferie en uke og vi var på hyttetur til Bjorli to ganger. Først sammen med min mamma og lillesøster, og så sammen med vennegjengen!

Lykke lærte seg endelig å sykle på våren, og etter det har hun syklet så og si hver eneste dag resten av året. Vi kan trygt si at sykkelen hennes har blitt veldig mye brukt.

Vi hadde ingen planer om noe ferietur i år, men siden Kenneth fikk seg ny jobb på sommeren og måtte på et kurs i Oslo midt i ferien våres, så ble vi med hele familien og fikk en liten “ferietur” til Oslo likevel. Senere på sommeren ble jentene og jeg med lillesøsteren min på Norway Cup, så det ble plutselig to små ferieturer likevel 🙂

I August var Kenneth og jeg i Tromsø i Bryllup. En koselig langhelg, der vi også fikk være mye sammen med familien hans som vi ikke møter så mye ellers på grunn av avstanden.

I August startet jeg også på skole i Trondheim og hadde min første samlingsuke. Jeg studerer bachelor i Barnehagelærer, ved Dronning Mauds Minne i Trondheim. Det er samlingsbasert, så nå i høst har jeg vært i Trondheim en uke i måneden. Studien er 75 % og går derfor over 4 år, så jeg vil være ferdig utdannet i 2020.

Celine har startet i tredjeklasse på skolen, og trives fortsatt veldig godt som skolejente. Lekser og skolearbeid går fortsatt som en lek, og hun er veldig skoleflink. Jeg nyter det så lenge det varer, det kommer vel en tid der skole er kjedelig og lekser er pyton 😉

Lykke er allerede halvveis på sitt siste år i barnehagen. Nå er hun en av de aller eldste i barnehagen, og gleder seg selvfølgelig veldig til skolestart. Hjemme skriver hun bokstaver og “gjør lekser” dagen lang.

Året fikk en fin avslutning da jeg endelig etter flere år som vikar (100 % vikariat fra sommer til sommer) fikk tilbudt fast stilling i barnehagen jeg jobber i, så nå er jeg endelig fast ansatt og det føles veldig bra! 🙂 Skal bli godt å slippe å tenke på hva som skjer etter sommeren når kontrakten har går ut. collage1

collage2

Nå vil vi ønske alle lesere en fin nyttårsaften og et godt nytt år! 🙂

  • Ingvild

    Godt Nyttår til deg også! Har fulgt bloggen din i mange år og leser med glede alle innlegg. Gratulerer med fast jobb! Nyt frien videre til studie/jobbstart 🙂

    • http://mammasilje.no Silje Helén

      Så hyggelig å høre! 🙂 Tusen takk 🙂