En stor dag i huset!

Heisann! 

Idag var det en stor dag her i huset. Endelig kom 28. april, og Lykke ble 6 år. Denne dagen har hun ventet SÅ lenge på. Det er noe helt spesielt med å bli 6 år, det er liksom en ny epoke. Da er man virkelig stor og snart skoleklar!

Hun ble overrasket med frokost på senga idag, og så ble hun hentet tidlig i barnehagen og fikk være med på lekebutikken for å velge seg ut en skolesekk. DET var stas! Det var litt vanskelig å velge bare en av alle de fine sekkene i butikken, men hun klarte å bestemme seg tilslutt og er selvfølgelig veldig stolt over skolesekken sin!

Mamsen blir litt sentimental av hele greia. Nå synes jeg virkelig at tiden kan bremse litt. Jentene har plutselig blitt så store begge to. Om bare noen få måneder så er jeg ferdig med barnehagebarn. Kjenner at jeg overhodet ikke er klar for det!

lykkevalg

lykkesekk

 • Anna

  Herlighet nå følte jeg meg skikkelig gammel! Er det ikke et par måneder siden jeg leste bloggen din og hun var nesten nyfødt? Men uansett gratulerer så mye med dagen til fine Lykke Elise 🙂

 • Maria

  Gratulerer med bursdagsbarnet som var i går og lykke til med skole jenta😊
  Syntes det ikke er så lenge siden jeg leste om at hu fylte 3 år…

 • Stine

  Gratulerer så mye på etterskudd med dagen til Lykke 😀 Søsteren min er like gammel, elsker alderen