Fine bunadjenter!

bunadjen1

bunadjen2

Må bare innom å dele noen bilder fra gårsdagen (fint med en unnskyldning for å utsette eksamenskriving bittelitt til?). Jentene var for første gang kledd i ekte bunader, og de var SÅ fine og ikke minst fryktelig stolte selv også! Finnes det noe finere enn barn i bunad?

Jeg vurderte egentlig å avlyse hele 17. mai i år, i ren eksamenspanikk. Men heldigvis ble det bare med tanken, og jentene fikk seg en fin 17. mai feiring selv om hodet til mamsen stort sett tenkte på eksamen, eksamen og eksamen hele dagen. Nå er det bare timer igjen før oppgaven skal leveres, så jeg håper at det snart går opp et lys for meg slik at jeg får skrevet ned noe fornuftig!

  • http://www.ohmystars.co.uk Mia

    Såååå fine de er! Kan ikke tro hvor store de har blitt, jeg har fulgt bloggen din siden Celine var bitteliten ♡
    Lykke til med eksamen, jeg tenker du har gjort en kjempegod besvarelse!