OM MEG

OM MEG

mammasiljeliten

Jeg ble født en ettermiddag, 21. Februar 1991. Den gang veide jeg bare 2,7 kg og var 50 cm lang, nå har jeg fyllt 22 år og (heldigvis?) blitt en god del større.

Jeg startet “voksenlivet” relativt tidlig da jeg som sekstenåring ble gravid med min første datter. Celine Helén kom til verden rett etter syttenårsdagen min, og ungdomstiden var offisielt over. Heldigvis har livet som ung mamma gått veldig bra og jeg trives veldig godt i rollen, så godt at jeg som nittenåring valgte å få enda et barn. Lykke Elise kom en måned etter storesøsters treårsdag, så jeg rakk såvidt å fylle 20 år før jeg ble tobarnsmor.

I tillegg til å være mamma til Celine og Lykke, så er jeg også forlovet med pappaen deres, Kenneth. Og vi bor sammen i en tomannsbolig som vi kjøpte i 2012. Her trives vi veldig godt og håper at det fortsetter slik. Vi pusser opp litt etter litt, men har enda et godt stykke igjen før vi er helt ferdig med oppussing. Heldigvis har vi ikke dårlig tid.

Per dags dato jobber jeg litt i barnehage i tillegg til være selvstendig næringsdrivende, men drømmen er etterhvert å jobbe som barnevernspedagog. Dessverre er det langt å pendle til nærmeste skole som tilbyr denne linjen, derfor har jeg satt det på vent frem til barna blir større eller at det kommer opp et annet alternativ.

Jeg har tidligere blogget siden starten av 2009 hos blogg.no. Der kom jeg raskt opp på topplisten og ble blant annet kåret til “Årets mammablogg” av foreldremanualen i 2009, 2010 og 2011. I 2012 ble jeg kåret til “Årets mest orginale mammablogg”. Dette er selvfølgelig veldig stas, og absolutt ikke noe jeg så for meg når jeg startet den lille bloggen min som egentlig bare var for familie og venner. Nå har jeg bestemt meg for å ta steget videre og starte for meg selv på eget domene, og jeg håper at mange av de gamle følgerene mine vil følge oss her også 🙂

496412-11-1375146480455

Meg og min førstefødte i 2008 ♥

496412-11-1370293196083-n800

Min yngste prinsesse og meg i 2012 ♥

 • Terese

  På det øverste bildet ligner du skikkelig på Blake Lively (Serena Van der Woodsen i Gossip Girl)

  • mammasilje

   Wow, synes du?? DET tar jeg som et kompliment!! 😀 hehe

   • Terese

    Det skal du ta som ett kompliment også! Men det var sinnsyk likhet, bare at du var mørkere i håret

 • Celine

  Har ikke fått med meg at du vil utdanne deg til barnevernpedagog 😀 Så gøy, jeg går det nå, nettopp lagt første semester bak meg. Trives veldig godt på studiet, så håper du fortsatt er interessert i det og får tatt utdanningen! 🙂